Карта АТО: ситуація на сході України станом на 20 травня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 20 травня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї, гранатометів, мінометів калібрів 82 мм та 120 мм обстріляли промзону, що на південній околиці Авдіївки.

На Маріупольському напрямку сепаратисти з великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем та зенітних установок вели вогонь по укріпленням сил АТО в районі Новотроїцького.

На Луганському напрямку просійські бандформування обстріляли з станкового протитанкового гранатомету українських військових, які несуть службу неподалік населеного пункту Сизе.

З початку цієї доби бойовики вже щонайменше тричі порушили режим тиші. Вони вели вогонь по опорних пунктах сил АТО поблизу Авдіївки та Опитного з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: