За добу загинуло двоє військовослужбовців ЗСУ

Читать на русском
Два бійці отримали поранення в результаті підриву на протипіхотній міні біля Широкино та обстрілу з боку бойовиків біля Опитного.

За минулу добу на Донбасі загинуло двоє українських військовослужбовців, ще двоє – отримали поранення.

Про це поінформував речник Адміністрації Президента з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник, повідомляє «Слово і Діло».

«Двоє українських бійців загинули в результаті злочинного снайперського обстрілу з боку бойовиків. У першому випадку військовослужбовець загинув під Авдіївкою, в другому – в Станично-Луганському районі Луганської області», – сказав Мотузяник.

За його словами, двоє бійців отримали поранення в результаті підриву на протипіхотній міні біля Широкиного та обстрілу з боку бойовиків біля Опитного.

Мотузяник також повідомив, що в Павлополі Донецької області на невстановленому вибуховому пристрої підірвався трактор, в якому перебувало двоє чоловіків.

«Один із них загинув, другий – у лікарні. З початку 2016 року це вже п'ятий такий випадок», – уточнив Мотузяник.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 19 травняСитуація на сході країни станом на 00:00 19 травня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Нагадаємо, що за підсумками минулої доби бойовики самопроголошених республік протягом 40 хвилин інтенсивно обстрілювали з гранатометів різних систем і стрілецької зброї опорні пункти Збройних сил України в районі Опитного.

Сьогодні народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук назвав кількість зброї, яку Україна продала за Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: