Ар'єв вийшов зі складу ТСК щодо офшорів

Читать на русском
Нардеп від БПП Володимир Ар'єв підтвердив, що батько його колеги Ігоря Кононенка працював його помічником.
Володимир Ар'єв

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Володимир Ар'єв підтвердив, що батько Ігоря Кононенка працював його помічником, і вирішив узяти самовідвід із тимчасової слідчої комісії щодо офшорів.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Беру самовідвід. У 2013 році, в 7-му скликанні Верховної Ради, законопроект №2626 про заборону забудови зелених зон мені допомагав робити фахівець у містобудівництві та транспорті Віталій Кононенко, якого я оформив на кілька місяців як помічника-консультанта на громадських засадах», – зауважив Ар'єв.

За словами нардепа, їх познайомили колеги з попереднього скликання парламенту. Ар'єв наголосив, що не знав і не питав Віталія Кононенка про «наявність заможних дітей у людини, з якою співпрацював у вельми вузькому напрямку».

«З його сином Ігорем я познайомився вже під час виборчої кампанії до ВР 8-го скликання. До вчорашнього дня я навіть не знав, що вони близькі родичі, тому що після відмови ВР забороняти будівництво на зелених зонах ми з Віталієм Кононенком більше не бачилися», – зазначив політик.

Нагадаємо, вчора, 16 травня, нардеп від «БПП» Сергій Лещенко заявив, що його кандидатуру не підтримали до складу ТСК щодо офшорів. Замість Лещенка фракція підтримала Владислава Голуба, Олексія Мушака, Михайла Кобцева, Павла Різаненка та Володимира Ар'єва. Після цього Лещенко закликав Ар'єва взяти самовідвід із ТСК через те, що батько Ігоря Кононенка працював його помічником.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: