При Мінфіні створили офіс реформ

Читать на русском
При Міністерстві фінансів України створено Проектний офіс реформ на чолі з Яною Бугримовою, радником Данилюка.

При Міністерстві фінансів України створено Проектний офіс реформ, який очолює який радник глави відомства Олександра Данилюка Яна Бугримова.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінфіну.

«Головне завдання проектного офісу полягає в супроводі та координації процесу реформ, які впроваджує Мінфін, а також у наданні якісних консультацій щодо того, як ці зміни краще впроваджувати. Фактично, ми створили стратегічний центр перетворень при Міністерстві, який забезпечить комплексну підтримку глибинних перетворень у державі», – роз'яснив міністр фінансів.

Глава Мінфіну знайшов заміну звільненим заступникамМіністр фінансів Олександр Данилюк повідомив про подання до апарату Кабмініу шістьох кандидатів на посади своїх заступників.

Головними завданнями Офісу в Міністерстві називають розробку пропозицій щодо реформи сфери публічних фінансів, залучення експертів та координації діяльності робочих груп із реалізації реформ, проведення обговорень та моніторингу ходу й результатів реформ з органами державної влади, бізнесом і громадськістю та координацію співпраці відомства з радниками й експертами, які працюють в Україні.

«Офіс дозволить розвинути ідеї та пропозиції української влади, міжнародних партнерів та активістів для досягнення максимального результату», – додала Бугримова.

До складу Проектного офісу будуть залучені висококваліфіковані науковці та експерти в сфері економіки та фінансів, представники громадських організацій, а також представники державних органів і органів місцевого самоврядування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: