У «Нафтогазі» опублікували статистику встановлених лічильників газу

Читать на русском
У Нафтогазі України повідомили про кількість встановлених лічильників газу в домоволодіннях країни.

НАК «Нафтогаз України» заявила, що в будинках країни встановлені більш ніж 9,5 мільйонів лічильників природного газу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Нафтогазу».

«Станом на 1 квітня з більш ніж 13 млн квартир і приватних будинків (без урахування даних щодо АР Крим і м. Севастополь) лічильниками газу обладнані 9,501 млн домогосподарств або 72,8% побутових споживачів», – заявили в компанії.

Міністр соцполітики розповів, скільки українців отримають субсидії на газМіністр соціальної політики Андрій Рева розповів, скільки домогосподарств в Україні отримають субсидію в зв'язку з підвищенням тарифу на газ.

У «Нафтогазі» зазначили, що всього лічильниками газу обліковується близько 95% обсягу річного використання природного газу населенням. Практично всі споживачі, які використовують газ комплексно (в т. ч. для опалення) та потребують найбільших обсягів палива, отримують його за даними лічильників, додали в компанії.

«За березень 2016 року в житловому фонді України було встановлено близько 25,8 тис. лічильників газу, що на 3,7 тис. (16,7%) більше, ніж у лютому 2016 року», – підсумували в «Нафтогазі».

Нагадаємо, НАК «Нафтогаз України» оприлюднила інформацію про фактичні ціни та обсяги імпортованого газу, відповідно до якої середньозважена ціна сировини в I кварталі 2016 року склала $198 за тис. куб. м.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: