Як виконують свої обіцянки нардепи з комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму?

Читать на русском

Слово і Діло порівнює відповідальність нардепів з комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму.

«Слово і Діло» сьогодні порівнює народних депутатів України з парламентського комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму.

В даному комітеті працюють депутати Денис Силантьєв, Олег Петренко, Іван Спориш і Євген Бакулін, Микола Величкович, а також секретар комітету Ганна Романова та голова Артур Палатний.

Глава комітету Артур Палатний виявився не дуже щедрим на обіцянки - їх у нього в активі 8. З цієї кількості Палатний виконав лише 2 обіцянки. 5 його зобов'язань - в процесі виконання. Ще одна - провалена. Рівень відповідальності - 25%.

Секретар комітету Ганна Романова роздала більше обіцянок - 34. З них, правда, виконала лише 6. Більшість її обіцянок - 26, мають на сьогодні статус «в процесі». Провалених зобов'язань у неї небагато - всього 2. Рівень її відповідальності - 18%.

У Дениса Силантьєва в активі 23 обіцянки, з яких виконаних тільки 2. 14 обіцянок нардепа мають статус «в процесі виконання». Не впорався Силантьєв з виконанням 7 обіцянок. Рівень його відповідальності - всього 9%.

Як виконують свої обіцянки нардепи-мажоритарники Одеської області?Слово і Діло порівнює відповідальність народних депутатів-мажоритарників, обраних по Одеській області.

Микола Величкович роздав на сьогоднішній день 16 обіцянок, з яких половину виконав. 7 його обіцянок мають статус «в процесі». Провалена обіцянка у нього одна. Рівень відповідальності найвищий в комітеті - 50%.

У Олега Петренка на рахунку 7 обіцянок. З них виконаних - 3. Інші знаходяться в процесі виконання. Провалених обіцянок у нього на сьогодні немає. Рівень відповідальності - 43%.

Євген Бакулін роздав лише 5 обіцянок. Всі вони мають статус «в процесі виконання».

Замикає список Іван Спориш. Він роздав лише 2 обіцянки, які на даний момент знаходяться в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: