Кива розповів про конфлікт із Деканоїдзе

Читать на русском
Начальник Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Ілля Кива повідомив про конфлікт із керівництвом правоохоронних органів.

Начальник Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Кива повідомив про конфлікт із керівництвом правоохоронних органів.

Про це він розповів у інтерв'ю «Страна.ua», повідомляє «Слово і Діло».

«Ми в конфлікті з усіма. І повірте, навіть у конфлікті з главою Нацполіції Хатією Деканоїдзе», – заявив глава Департаменту.

За словами Киви, Деканоїдзе даремно звинувачує його в профнепридатності. Як стверджує головний борець із наркозлочинністю, його Департамент є найрезультативнішим у всій правоохоронній системі.

Також Кива розповів, що Департаменту протидії наркозлочинності не надали можливості слідчо-оперативних дій.

«Якщо все-таки Деканоїдзе мене не доконає й не вмовить Арсена Борисовича мене вигнати, я отримаю можливість оперативно-слідчих заходів. І першим містом, з якого я почну, стане Київ. Зроблю публічну прочуханку цим заповзятливим комерсантам», – зауважив Кива.

Нагадаємо, раніше глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе заявила, що не вважає, що нинішній глава Департаменту боротьби з наркозлочинністю Ілля Кива може залишатися на посаді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: