Геращенко закрила засідання Ради: в залі були присутні лише 30 депутатів

Читать на русском
Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко закрила парламентське засідання через відсутність 226 народних депутатів у сесійній залі.
Андрій Ленський

Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко закрила парламентське засідання через відсутність 226 народних депутатів у сесійній залі.

На момент дострокового закриття засідання у Верховній Раді були присутні близько 30 депутатів, повідомляє «Слово і Діло».

Під час виступу з трибуни парламенту заступника глави фракції «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула до нього підбіг депутат від «Народного фронту» Юрій Тимошенко, а за ним й інші парламентарі. Основною претензією до Вілкула з боку Тимошенка був його виступ російською мовою.

У відповідь заступник глави «Опоблоку» заявив, що він живе у вільній країні й спілкуватиметься тією мовою, якою йому зручно. Не витримавши цієї напруги, Ірина Геращенко повідомила про закриття засідання Верховної Ради.

Низка народних депутатів, що були присутні в сесійній залі, висловили в Facebook своє невдоволення такою «ефективністю» роботи парламенту.

Нагадаємо, раніше спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив про запровадження штрафів за прогули народними депутатами парламентських засідань.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: