НАБУ в жорсткій формі відповіло Ляшку на його сьогоднішній візит

Читать на русском
Сьогодні Олег Ляшко провів зустріч із першим заступником директора НАБУ Гізо Углавою, за підсумками якого висловив крайнє невдоволення роботою Бюро.

НАБУ відкинуло претензії народного депутата Олега Ляшка щодо бездіяльності Бюро на депутатські запити з боку Радикальної партії.

Про це Бюро повідомляє на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Всупереч інформації, поширеній сьогодні паном Ляшком, хочемо відзначити, що на обидва депутатських звернення, що надійшли до Бюро протягом останнього місяця від представників цієї фракції, депутатам були надані відповіді у встановлений законом термін», – йдеться в повідомленні.

В самому НАБУ відзначають, що глава відомства Артем Ситник візьме участь у парламентських слуханнях на тему «Стан реалізації основ антикорупційної політики в Україні». Таким чином, особисто в пана Ляшка та інших народних депутатів найближчим часом буде можливість поставити питання безпосередньо директору НАБУ.

Як відомо, сьогодні народний депутат Олег Ляшко провів зустріч із першим заступником директора Національного антикорупційного бюро України Гізо Углавою, за підсумками якого висловив крайнє невдоволення роботою Бюро.

Радикальний популізм: якими обіцянками відомий Ляшко?Виступаючи перед виборцями або з трибуни Верховної Ради, Ляшко дав не одну обіцянку. Багато з них спекулюють на стандартних електоральних інтересах, частину можна вважати нездійсненними апріорі, деякі – й зовсім звучать абсурдно.

Як повідомлялося раніше, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко не вказав у декларації про доходи інформацію про походження свого Cadillac Escalade.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: