Працівникам Адміністрації Президента підвищили зарплати

Читать на русском
Оклад керівника офісу глави Адміністрації становить 9046 грн, його заступник отримує 8594 грн, а керівник департаменту офісу глави Адміністрації – 8615 грн.

З 1 травня поточного року оклади працівників Адміністрації Президента зросли до 9477 грн. Серед них – прес-секретарі, радники та уповноважені Президента.

Про це йдеться в постанові Кабінету міністрів №323 від 5 травня, повідомляє «Слово і Діло».

Також змінені місячні посадові оклади працівників інших патронатних служб Президента та Адміністрації Президента.

Так, оклад керівника офісу глави Адміністрації становить 9046 грн, його заступник отримує 8594 грн, а керівник департаменту офісу глави Адміністрації – 8615 грн. Водночас зарплата завідувача відділом офісу з 1 травня складе 6720 грн, а головного консультанта офісу – 4308 грн.

Як виконують обіцянки Порошенко та його Адміністрація? Дайджест обіцянок АПУЗа минулі два тижні Президент України та його Адміністрація дали 8 нових обіцянок. Лише одна обіцянка не виконана.

Нагадаємо, що спікер Верховної Ради України Андрій Парубій заявив про запровадження штрафів за прогули народними депутатами парламентських засідань.

Раніше Президент України Петро Порошенко запропонував Кабінету міністрів вивчити питання про збільшення грошового забезпечення суддів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: