Гройсман відповів Москалю на його прохання про звільнення

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що не збирається звільняти Геннадія Москаля з посади керівника Закарпатської ОДА.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що не збирається звільняти Геннадія Москаля з посади керівника Закарпатської ОДА.

Про це глава уряду написав у своєму Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Щодо ситуації з контрабандою на Закарпатській митниці, про яку Ви пишете. Для мене немає жодного значення, яка контрабанда йде через митницю - деревина, цигарки, горіхи, спирт чи ще щось. Те, що ми маємо зробити, - не вирішувати, яка контрабанда гірша, а зупинити будь-яку контрабанду взагалі. Говорив і повторюю – врешті решт досить грабувати країну», – заявив Гройсман.

Москаль попросив про звільненняГлава Закарпатської ОДА Геннадій Москаль попросив прем'єр-міністра Володимира Гройсмана направити подання Президенту України про його звільнення.

Прем'єр пообіцяв звернутися до СБУ та НАБУ з вимогою перевірити всі ті факти, які озвучив Москаль у своєму листі до Гройсмана.

«Друге. Нікому не дозволю розмовляти зі мною мовою ультиматумів. Геннадію Геннадієвичу, незважаючи на Ваше прохання, подання на Ваше звільнення готувати не збираюся. Роботи, яку маємо зробити – й, сподіваюся, спільно, - багато. Давайте разом закладемо нову традицію щодо призначення керівних кадрів у митній службі на основі публічних конкурсів за участю громадських організацій. І цю традицію розпочнемо впроваджувати саме із Закарпатської митниці», – запропонував глава Кабміну.

Гройсман також заявив про плани відвідати завтра, 7 травня, один із прикордонних переходів і обговорити на місці проблеми на Львівській митниці. «Вони там теж є і я про це знаю. А Вас разом із керівництвом Закарпатської митниці чекаю у себе наступного тижня», – звернувся до Москаля прем’єр-міністр.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: