РФ ввозить до Криму ракети, які по ураженню покривають всю територію України

Читать на русском
Росія ввозить в окупований Крим озброєння, сучасну бойову техніку та продовжує проводити військові навчання й тренування на півострові.

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скибицький повідомив, що РФ посилює військову присутність на півострові та продовжує активно переправляти військове обладнання в окупований Крим.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

Як повідомили в розвідці, ті види озброєння просто не могли завозити на півострів до момента анексії.

«Перше, що туди доставили - новітні підводні човни, озброєні новітніми крилатими ракетами, які по ураженню покривають всю територію України. Берегові ракетні комплекси завезені, яких там не було. Посилюється як авіаційна, так і корабельне угруповання в Криму», - повідомив Скибицький.

При цьому, за його слова РФ продовжує проводити військові тренування російської армії на півострові.

У ГУР припускають, що до 2020 року Росія можливо планує вийти на рівень військового потенціалу, який був за часів Радянського Союзу.

Відзначимо, раніше повідомлялося, що Україна втратила від анексії Криму понад 1 трильйон гривень.

Мустафа ДжемілєвНародний депутат України
Джемілєв заявив, що кримські татари проведуть свій референдум щодо майбутнього КримуСказано 28 березня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

16 березня 2014 року в окупованому Збройними силами Російської Федерації Криму так звана «влада» півострова провела псевдореферендум, метою якого було «приєднання» до Росії.

18 березня 2014 року президент Росії Володимир Путін спільно з «главою» Криму Сергієм Аксьоновим підписали «договір про включення» АРК та міста Севастополь до складу РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: