Геращенко прокоментувала заборону на в'їзд до Білорусі

Читать на русском
Заборона на в'їзд першому віце-спікеру ВР, учаснику переговорів є грубим порушенням пункту 12 Мінських угод.
Ірина Геращенко

Заборона на в'їзд до Білорусі – це не що інше, як спроба відвернути увагу від процесу звільнення заручників.

Таку думку висловила перший заступник глави Верховної Ради Ірина Геращенко, коментуючи заборону на в'їзд до Білорусі, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «БПП».

«Я розумію, що це була домашня заготовка, щоб вкотре зірвати звільнення заручників. Спочатку спроба не пустити мене в Білорусь. Потім, на групі в Мінську – зрив переговорів по звільненню заручників з боку ОРДЛО, які так і не надали нам відповіді на наші пропозиції, а зараз вимагають амністувати причетних до терактів в Одесі та Харкові», – зазначила вона.

За її словами, заборона на в'їзд першому віце-спікеру ВР, учаснику переговорів є грубим порушенням пункту 12 мінських угод.

«Це свідоме нівелювання мінського майданчику», – підкреслила Геращенко.

Геращенко вважає, що Кремль свідомо «відтирає» гуманітарну тематику, щоб вона уявлялася світу другорядною.

Як виконують свої обіцянки Парубій і Геращенко?Новообрані спікер Андрій Парубій та перший віце-спікер Ірина Геращенко роздали на двох 93 обіцянки. Хто більш відповідальніший?

«Щоб на Україну тиснули з приводу «виборів» на окупованому Донбасі, при цьому замовчуючи тему заручників», – сказала заступник голови ВР.

Сьогодні стало відомо, що Білорусь ухвалила рішення про заборону в'їзду на територію своєї країни народному депутату від фракції «Блоку Петра Порошенка», віце-спікеру Верховної Ради Ірині Геращенко.

Як повідомлялося раніше, сьогодні в Мінську будуть домовлятися про обмін полоненими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: