Порошенко відреагував на ситуацію з Шустером

Читать на русском
Петро Порошенко вважає, що ситуації з журналістом Савіком Шустером мають дати свою оцінку компетентні органи.
Савік Шустер

Президент України Петро Порошенко відреагував на інформацію про те, що Київський міський центр зайнятості анулював ліцензію на роботу в Україні відомому журналісту й телеведучому Савіку Шустеру.

У своєму Facebook Глава держави зазначив, що захищатиме свободу слова в будь-яких її проявах і доручив розібратися в інциденті компетентним службам, пише «Слово і Діло».

«Свобода слова є одним з найбільших надбань України після Революції Гідності і є наріжним каменем демократії. Як Гарант Конституції, я захищав і захищатиму свободу слова у будь-яких її проявах. Тому сподіваюся, що відповідні служби у найкоротший час вичерпають інцидент з журналістом Савіком Шустером», – йдеться в повідомленні Президента.

В ОБСЄ прокоментували заборону російського кіно в УкраїніЗа словами Дуні Міятович, Україна досягла прогресу в свободі ЗМІ, а такі закони, як заборона російського кіно, його підривають.

Нагадаємо, сам Савік Шустер у відповідь на скасування ліцензії на роботу в Україні заявив, що продовжить свою журналістську діяльність попри заборону.

Також досить різко на цю інформацію відреагували політики й громадські діячі, у більшості з яких ця звістка викликала обурення. А мер Києва Віталій Кличко навіть запропонував Шустеру працювати на столичному муніципальному телеканалі.

«Я вважаю, те, що роблять із Савіком Шустером, неправильним (м'яко кажучи). Оскільки Савік заявив, що поки продовжить виходити в ефір, в якості підтримки запропонував йому трансляцію його ток-шоу і на телеканалі «Київ», – зазначив у своєму Facebook Кличко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: