Боровик: мер Одеси Труханов втік за кордон

Читать на русском
Саша Боровик повідомив, що одеський мер Геннадій Труханов скасував сесію міськради та полетів за кордон.
Саша Боровик

Саша Боровик, радник одеського губернатора Міхеіла Саакашвілі, заявив, що мер Одеси Геннадій Труханов скасував сесію міської ради й терміново вилетів за кордон.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Боровик написав на своїй сторінці в Facebook.

«Напередодні мер міста Труханов скасував призначену на завтра сесію міськради й полетів за кордон. До завершення слідства не потрібно робити швидких висновків», – написав Боровик.

В Одесі вночі стався вибух (ФОТО)Сьогодні вночі невідомі зловмисники обстріляли офіс банку Південний – пошкоджена зовнішня шахта ліфта.

Також він повідомив, що минулої ночі в Одесі було скоєно напад на мирний протест. Активістів побили битами та ланцюгами. Постраждалі отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості, в деяких протестувальників синці, побої на обличчі, одному переламали ногу.

Боровик також заявив про зв'язки нападників із міською владою.

«Водночас насторожує, що під час нападу були вимкнені муніципальні камери на будівлі міськради, використаний під час нападу КАМАЗ належить муніципалітету, й для вторгнення на площу був відкритий шлагбаум, контрольований муніципальною владою», – повідомив Боровик.

Нагадаємо, в Одесі проходила акція протесту з вимогою відставки мера міста Геннадія Труханова. Сьогодні вночі близько 30 осіб напали на протестувальників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: