На Труханова подали заяву до НАБУ

Читать на русском
Радник голови Одеської обласної державної адміністрації Саша Боровик подав заяву до НАБУ проти мера Одеси Геннадія Труханова.
Саша Боровик

Саша Боровик, радник губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі, повідомив, що їхня команда подала заяву до Національного антикорупційного бюро України проти одеського мера Геннадія Труханова.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Боровик написав на своїй сторінці в Facebook.

«Наша команда подала на Труханова заяву до НАБУ. Я дуже сподіваюся, що його схеми та схеми Ангерта будуть ретельно розслідувані. Я хочу, щоб вони були покарані за все, що вони зробили», - написав Боровик.

Саакашвілі та Боровик спростували інформацію про створення партії (доповнено)За словами голови Одеської ОДА, він не обговорював із Боровиком перспектив створення політичної партії, а Боровик сказав, що його слова неправильно інтерпретували.

«Ми зараз думаємо, яких подальших заходів вжити до мера, до його команди, до їхньої партії з тим, щоб їх покарати, з тим, щоб цього більше не було», – сказав радник голови Одеської ОДА.

Нагадаємо, вчора, 16 березня, Боровик виступав у Одеській міській раді. Після завершення виступу його виніс із сесійної зали депутат міської ради Дмитро Палпатін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: