Савченко написала листа Порошенку

Читать на русском
Українська льотчиця Надія Савченко написала листа Президенту Петру Порошенку та ще кільком українським та закордонним політикам і громадянам.

Українська льотчиця Надія Савченко написала листа Президенту Петру Порошенку та ще кільком українським та закордонним політикам і громадянам.

Про це в інтерв’ю «Укрінформу» заявив адвокат Савченко Марк Фейгін, повідомляє «Слово і Діло».

«Коли в Надії з'явилися сили, вона дійсно сіла за папери. Везу листа від Надії Президенту Петру Порошенку. Але спочатку передам його Вірі Савченко. А далі вже вона розпоряджатиметься», – сказав він.

Фейгін уточнив, що листа привезе в Україну завтра, 27 квітня. Крім Порошенка, Надія написала листа «дівчині з українського МЗС», яка багато працює в її справі.

ПАРЄ закликала всі країни Ради Європи запровадити санкції проти «списку Савченко»ПАРЄ ухвалила резолюцію, в тексті якої є заклик до країн-членів запровадити санкції проти осіб зі «списку Савченко».

«Також везу відповідь на лист євродепутата від Литви Пятраса Ауштрявичуса, відомого як голова неформальної групи «друзів України в Європарламенті», – додав адвокат.

За його словами, при виході від Савченко з ним провели коротку бесіду, але забирати листи ніхто не збирався. Фейгін уточнив, що відправить їх у середу, 27 квітня, коли буде в Києві, й повідомив про низку зустрічей із представниками українських МЗС і Мін'юсту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: