Сакварелідзе заявив про створення нової політичної партії

Читать на русском
Найближчим часом в Україні з’явиться ще одна політична партія, до якої увійдуть талановиті та некорумповані люди.
Давид Сакварелідзе

Найближчим часом в Україні з’явиться ще одна політична партія, до якої увійдуть «талановиті та некорумповані люди».

Про це заявив колишній перший заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

При цьому він не підтвердив і не спростував інформацію про входження до лав партії глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі.

«Днями все буде озвучено. Туди входитимуть талановиті та некорумповані люди, які хочуть щось змінити в цій країні», – уточнив Сакварелідзе.

В АП прокоментували «холодну війну» між Порошенком і СаакашвіліПерший заступник глави Адміністрації Президента Віталій Ковальчук не вважає, що між Петром Порошенком і главою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі існує якась конфронтація.

На питання, чи створюється партія на платформі «Руху за очищення», Сакварелідзе відповів: «Рух за очищення» свою справу зробив. Змінено прем'єр-міністра, змінюється генпрокурор. Тобто рух свою справу вже завершив. Поки більше нічого говорити не можу», – резюмував екс-заступник генпрокурора.

Нагадаємо, місяць тому радник одеського губернатора Саша Боровик анонсував створення нової політичної партії. «Скоро у нас буде політична програма, по суті, передвиборча. Це буде правоцентристська, фіскально-консервативна та соціально-ліберальна програма. Ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, у якій лідери вибиралися б демократичним шляхом», – заявив Боровик.

Однак пізніше Саакашвілі спростував заяву Боровика про створення партії. Як пояснив сам Боровик, журналісти неправильно інтерпретували його слова, про що він шкодує.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: