Полторак розповів про хід підготовки ССО

Читать на русском
Міністр оборони Степан Полторак заявив, що до кінця року ССО ЗСУ будуть готові до виконання бойових завдань.

Міністр оборони Степан Полторак заявив, що до кінця року Сили спеціальних операцій Збройних сил України будуть готові до виконання бойових завдань.

Про це він повідомив у прямому ефірі «5 каналу», передає «Слово і Діло».

Полторак нагадав, що раніше в Міноборони було завдання до кінця грудня 2015 року сформувати керівництво ССО, і йому це вдалося.

«До кінця 2016 року наше головне завдання – набуття бойових можливостей ССО. Це два основних критерії, тобто ССО до кінця 2016 року мають бути готові в основному до виконання бойових завдань», – заявив міністр.

Міноборони оголосило про відкриття набору до ССОМіністерство оборони України оголосило про відкриття конкурсу на вакантні посади в лавах Сил спеціальних операцій.

За його словами, підготовка структури ССО відбуватиметься найближчими роками, а формування навчально-матеріальної бази та удосконалення системи управління – протягом декількох років.

«Так швидко ССО не створюються. Але стратегічні рішення щодо навчально-матеріальної бази, розташування, кількості завдань є», – наголосив Полторак.

Нагадаємо, 25 лютого Міністерство оборони України оголосило про відкриття конкурсу на вакантні посади в лавах Сил спеціальних операцій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: