У Київраді вже є проект заборони продажу алкоголю після 23:00 – Кличко

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в міськраді вже підготували проект, який заборонятиме продаж алкоголю в магазинах та торгових мережах після 23:00.

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що в міськраді вже підготували проект, який забороняє продаж алкоголю в магазинах та торгових мережах після 23:00.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт мера столиці.

За його словами, жителі Києва виступають проти «розливайок» у місті. Кличко зауважив, що 80% правопорушень вчиняються в стані алкогольного сп'яніння.

«Мер також відзначив, що столична влада підготувала проект рішення Київради щодо заборони продажу алкогольних напоїв у магазинах та торгових мережах після 23:00», – заявив міський голова.

Кличко також звернувся до протестувальників, які вимагали повернення продажу алкоголю в МАФах, із закликом припинити безлад. Він додав, що алкоголь в будь-якому разі не продаватиметься в МАФах, а шантажем та радикальними діями протестувальники нічого не доб'ються.

Нагадаємо, 14 квітня Віталій Кличко підписав рішення депутатів Київради про заборону продажу алкогольних напоїв у МАФах через значне погіршення криміногенної ситуації в столиці України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: