Гройсман анонсував вихід держслужби на новий якісний рівень

Читать на русском
Прем'єр висловив надію, що вступ в дію цього закону дозволить вивести державну службу на більш якісний і професійний рівень.
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

З 1 травня набуває чинності закон про державну службу. Як очікується, він призведе до якісних змін у сфері державного управління.

Про це прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив у понеділок вранці у зверненні до співвітчизників, повідомляє «Слово і Діло».

«З 1 травня ми почнемо формувати справжню професійну державну службу в Україні», – сказав Гройсман.

Прем'єр висловив надію, що вступ у дію цього закону дозволить вивести державну службу на більш якісний і професійний рівень.

За його словами, підготовка цього закону не була безхмарною. «Є люди в країні, які намагалися умовити владу відтермінувати вступ у дію цього закону й, відповідно, проведення реформи в цій сфері, але це неможливо», – підкреслив Гройсман.

Кіберполіція: хто такі й чим займатимуться?Із появою кіберполіцейських, користуючись інтернетом і його можливостями, українці зможуть отримувати міліцейську допомогу в режимі реального часу.

Раніше державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України назвала кількість хакерських атак на українські державні сайти з початку року.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів створив Державну службу України з питань Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та тимчасово переміщених осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: