Бойовики обстріляли з артилерії церкву на Донеччині – штаб АТО

Читать на русском
Бойовики з так званих республік під час обстрілу церкви на Донецькій області застосували заборонену Мінськими домовленостями артилерію.

Бойовики з так званих республік під час обстрілу церкви на Донецькій області застосували заборонену Мінськими домовленостями артилерію.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

За словами прес-офіцера прес-центру АТО у Донецькій області Владислава Волошина, сепаратисти використали 152-мм артилерію.

«Я знаходжусь на місці, у Правдівці. Цей населений пункт розташований у 20 кілометрах від лінії розмежування. Внаслідок обстрілу бойовиками місцевої церкви у будівлі були вибиті вікна, частково пошкоджена будівля», – повідомив він.

Волошин додав, що у результаті обстрілу церкви постраждалих немає, бо бойовики вели вогонь вночі.

«Даних про постраждалих немає. Адже обстріл вівся вночі. У церкві нікого не було, окрім настоятеля. Він розповів, що чув як билися шибки, як осколки боєприпасів великого калібру влучали саме у будівлю церкви. На даний момент, це великокаліберна артилерія, калібром 152 міліметри. Адже це не далеко від лінії розмежування. 20 кілометрів від лінії розмежування — це дальнобійне озброєння», – зазначив прес-офіцер.

Прес-офіцер додав, що місцеві жителі допомогли настоятелю храму прибратись після обстрілу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: