Депутатська група «Наступ» провалила обіцянку щодо антиокупаційних законопроектів

Читать на русском
З 4 обіцяних низкою депутатів антиокупаційних законопроектів у парламенті зареєстровані лише 2.
Сергій Висоцький

Із чотирьох обіцяних депутатською групою «Наступ» законопроектів, направлених на деокупацію українських територій, у парламенті були зареєстровані лише два.

Так, об’єднавшись у чергову міжфракційну групу, низка депутатів ще 18 березня пообіцяли, що наступного тижня, тобто до 27 березня, внесуть до Верховної Ради чотири законопроекти, які сприятимуть поверненню окупованих територій.

Зокрема, відповідні обіцянки «Слово і Діло» зафіксувало у двох народних депутатів-членів об’єднання – Сергія Висоцького та Ігоря Артюшенка.

Перевірка сказаного нардепами показала, що сукупно всіма членами міжфракційного об’єднання «Наступ» було зареєстровано лише два таких законопроекти: «Про денонсацію Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Російської Федерації про порядок перетину українсько-російського державного кордону жителями прикордонних регіонів України та Російської Федерації» та «Про внесення змін до деяких законів України щодо обмеження використання медійної продукції держави-агресора». Причому другий документ потрапив до апарату парламенту з триденним запізненням – 30 березня.

Таким чином, можна констатувати, що нардепи не до кінця впоралися з власними зобов’язаннями, що дало «Слову і Ділу» право надати їхнім обіцянкам статус «не виконано».

У досьє Сергія Висоцького ця обіцянка стала першою в розділі невиконаних, у Ігоря Артюшенка – третьою. Порівняти їхню відповідальність із тим, як працюють їхні колеги по парламенту, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: