Одеський припортовий впритул наблизився до продажу – ФДМУ

Читать на русском
25-26 квітня має пройти засідання робочої групи, яка розробить рекомендації щодо стартової ціни та умов продажу ОПЗ.

Фонд держмайна України розробив інвестиційні умови для продажу Одеського припортового заводу, надалі темпи приватизації заводу залежатимуть виключно від нового уряду.

Про це заявив глава ФДМУ Ігор Білоус під час панельної дискусії «Приватизація: перспективи інвестицій для України», організованої Американською торговою палатою, повідомляє «Слово і Діло».

«Ми розробили інвестиційні умови, а орієнтовно 22 квітня затвердимо оцінку», – розповів інвесторам керівник Фонду.

За його словами, 25-26 квітня має пройти засідання робочої групи, яка розробить рекомендації щодо стартової ціни та умов продажу ОПЗ.

«Наприкінці квітня ФДМУ відправить на розгляд МЕРТ, Мінфіну та Мін'юсту проект розпорядження КМУ щодо затвердження умов приватизації ОПЗ. З цього моменту швидкість процесу залежатиме лише від нового уряду», – підкреслив Білоус.

Купівлею ОПЗ цікавляться 11 компаній – БілоусГлава Фонду державного майна України Ігор Білоус заявив, що Одеським припортовим заводом вже зацікавилося 11 компаній.

Якщо розгляд та затвердження проекту розпорядження Кабміном відбудеться в заплановані терміни, то ФДМУ зможе оголосити продаж ОПЗ наприкінці травня й провести аукціон наприкінці червня.

Як повідомлялося раніше, Одеський припортовий завод буде виставлений на продаж до 5 червня 2016 року.

Нагадаємо, що можливою купівлею Одеського припортового заводу на приватизаційному конкурсі цікавляться близько 20 інвесторів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: