Карта АТО: ситуація на сході України станом на 19 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 19 квітня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій, у тому числі із заборонених мінометів.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів калібрів 120 та 82 міліметри вели вогонь по районам Авдіївки, Красногорівки, Новгородського та Невельського. Також, ворог 15 разів використовував проти сил АТО в Мар'їнці своїх снайперів, вогонь із озброєння БМП, стрілецької зброї, гранатометів та мінометів.

На Маріупольському напрямку сепаратисти з мінометів та ствольної артилерії обстріляв українські позиції поблизу Березового та Новотроїцького. Крім того, незаконні збройні формування із забороненої зброї обстріли позиції сил АТО поблизу Славного, Тарамчука та Широкіного, а зі зброї меншого калібру в районах Станиці Луганської, Верхньоторецького, Трьохізбенки та Гранітного.

Загалом, протягом минулої доби доби бойовики 46 разів порушили режим припинення вогню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: