Савченко звернулася з проханням повернути її в Україну – Мін'юст

Читать на русском
19 квітня 2016 року відбудеться міжвідомча нарада високого рівня на предмет повернення в Україну Надії Савченко.
Глава Міністерства юстиції України Павло Петренко

Міністерство юстиції отримало від засудженої в Росії громадянки України Надії Савченко звернення з проханням почати процедуру її повернення в Україну.

Про це повідомив глава Міністерства юстиції України Павло Петренко, передає «Слово і Діло».

«Надія Савченко має повернутися в Україну! Міністерство юстиції України отримало звернення від Надії, в якому вона просить почати процедуру її повернення в Україну», – написав Петренко на своїй сторінці в Facebook у понеділок.

У Мін'юсті також повідомили, що 19 квітня 2016 року відбудеться міжвідомча нарада високого рівня на предмет повернення в Україну Надії Савченко.

Обмін Савченко на ГРУшників: обставини затримання та висунуті звинуваченняСлово і Діло вирішило порівняти обставини затримання та звинувачення Надії Савченко і російських спецпризначенців Александрова та Єрофеєва.

Нагадаємо, що сьогодні Голосіївський районний суд Києва виніс вирок російським військовослужбовцям, офіцерам ГРУ РФ Олександру Александрову та Євгену Єрофеєву. Вирок набуде чинності за 10 днів.

Адвокат Надії Савченко Ілля Новіков заявив, що протягом цього періоду будуть вестися переговори на предмет її повернення в Україну. Наразі адвокати сторін домовилися про співпрацю щодо повернення ув'язнених на історичну батьківщину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: