«Дембельський акорд» Кабміну Яценюка: що з обіцяного виконали міністри?

Читать на русском

Завтра, 14 квітня, Верховна Рада голосуватиме за новий склад Кабінету міністрів, який, скоріш за все, очолить спікер ВР Володимир Гройсман. За минулий тиждень «Слово і Діло» зафіксувало 10 нових, 3 виконаних і 1 провалену обіцянку членів українського уряду. Що обіцяли міністри та як виконували свої обіцянки?

У процесі

Минулого тижня по дві нові обіцянки дали міністр соцполітики Павло Розенко, віце-прем'єр-міністр - міністр культури В'ячеслав Кириленко та міністр інформаційної політики Юрій Стець. Ці міністри, згідно з останньою інформацією, переходять працювати до нового Кабміну й свої обіцянки в перспективі зможуть виконати.

Водночас міністр освіти Сергій Квіт (його може замінити нардеп Лілія Гриневич) і глава МінАПК Олексій Павленко (його може замінити нардеп Тарас Кутовий), скоріш за все, взяті на себе зобов'язання виконати не зможуть.

Виконані

Міністр юстиції Павло Петренко, міністр економіки Айварас Абромавичус і глава нинішнього Кабміну Арсеній Яценюк минулого тижня виконали по одній обіцянці.

Невиконані

До слова, Яценюк також відзначився й невиконаною обіцянкою. Нагадаємо, 14 липня 2015 року він пообіцяв притягнути до відповідальності мукачівських правоохоронців, причетних до контрабанди в регіоні, проте свого слова не дотримав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: