У Нагірному Карабасі знищена найбільша вірменська військова база

Читать на русском
У Міноборони Азербайджану рапортують про загибель 16 військових за останні два дні та ліквідацію трьох бойових танків ВС Вірменії.
РСЗВ «Смерч» в дії

У Нагірному Карабасі тривають військові дії із застосуванням реактивних систем залпового вогню «Смерч», азербайджанці рапортують про знищення великої військової бази, що належала вірменам.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства оборони Азербайджану, передає «Слово і Діло».

«Азербайджанська армія знищила одну з найбільших військових баз Вірменії в Нагірному Карабасі, яка була розташована на дорозі, що веде в Агдере (Мардакерт)», – йдеться в повідомленні.

В Міноборони Азербайджану також повідомляється про загибель 16 військових за останні два дні та ліквідацію трьох бойових танків ВС Вірменії.

Своєю чергою, Міністерство оборони Вірменії інформує про застосування азербайджанською стороною реактивних систем залпового вогню «Смерч».

«У ніч на 5 квітня на південному напрямку передової противник застосував реактивні системи залпового вогню «Смерч», – пише на своїй сторінці в Facebook прес-секретар МО Вірменії Арцрун Ованнисян.

Нагірний Карабах: у цього конфлікту рішення практично немає – експертЕксперт проаналізував конфлікт у Нагірному Карабасі та пояснив, чому вирішення цієї ситуації практично немає.

Ованнисян підкреслює, що азербайджанці з кожним днем ​​збільшують калібр озброєння.

РСЗВ 9К58 «Смерч» – радянська система калібру 300 мм з дальністю стрільби до 120 км в залежності від типу снаряда.

Нагадаємо, що вчора, 4 квітня, в ООН озвучили точну цифру загиблих у Нагірному Карабасі.

В силу безперервних обстрілів у ході військового конфлікту в Нагірному Карабасі президент Вірменії Серж Саргсян не виключає початку повномасштабної війни в регіоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: