Карта АТО: ситуація на сході України станом на 4 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 4 квітня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій, у тому числі із заборонених мінометів.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики 6 разів із мінометів калібром 82 та 120-мм обстріляли українські позиції в Авдіївці, а крім того із автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. Також, українські опорні пункти були обстріляні із кулеметів великого калібру в районі Майорська, а з ручних та автоматичних гранатометів – неподалік Луганського, Зайцевого, Опитного, Новгородського та шахти Бутівка.

На Маріупольському напрямку сепаратисти нанесли вогневий удар із мінометів по силах АТО в Широкіному.

На Луганському напрямку, використовуючи своїх снайперів та вогонь зі стрілецької зброї, незаконні збройні формування обстріляли Трьохізбенку і Станицю Луганську.

Загалом, протягом минулої доби проросійські угрупування здійснили 23 обстріли українських захисників, зокрема на Донецькому напрямку – 16, на Маріупольському – 5 та 2 – на Луганському.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: