У ГПУ заявляють, що проти України ведуть гібридну війну «фахівці із Грузії»

Читать на русском
Генпрокуратура звинувачує Сакварелідзе і команду в веденні гібридної війни проти України, а також спробі зруйнувати державні інститути.
Владислав Куценко

Прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко звинуватив окремих «фахівців із Грузії» у веденні гібридної війни проти держави.

Про це він написав на власній сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Проти України дійсно ведеться інформаційна гібридна війна! І ведуть її окремі заїжджі фахівці із Грузії, деякі депутати-журналісти, що поки входять до «БПП», але на вечірніх ток-шоу прямо виступають проти Президента та нашої держави, а також окремі так звані представники громадянського суспільства», – заявив Куценко.

За його словами, завданням цих людей є зруйнування української державності із середини. Куценко також вважає, що люди, які нібито ведуть гібридну війну проти України, хочуть провести «начебто нових та незалежних фахівців», метою яких є руйнування інститутів влади в державі.

Нагадаємо, раніше екс-генпрокурор Віктор Шокін перед звільненням звільнив з посади свого заступника Давида Сакварелідзе за нібито порушення закону про прокуратуру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: