Політичний гороскоп: під якими зірками ходять українські політики?

Читать на русском

У Міжнародний день сміху «Слово і Діло» вирішило скласти так званий політичний гороскоп на основі астрологічного зодіакального гороскопу, в якому окремі українські політичні діячі та партії відповідають реальним знаками зодіаку та їх сумісності один з одним.

Астрологи вважають, що доля та характер людини відбиваються в його астрологічній карті, при цьому важливо, в яких знаках перебували небесні тіла при її народженні. Таким чином, ми вирішили прив'язати тих чи інших політиків і партії до знаків зодіаку, використовуючи дату їх реєстрації або дату народження.

Овен (21 березня-20 квітня) – «Народний фронт»

Овен спочатку хапається за зброю, потім починає ставити питання, й нікому не під силу зупинити цей нестримний бульдозер, який не визнає жодної думки, крім власної. Як показують останні події навколо парламентської коаліції та коаліційного уряду, бульдозер може не лише перти вперед, але й тупо заклякнути на дорозі, зупиняючи рух іншим.

Телець (21 квітня-21 травня) – «Опозиційний блок»

У Тельців у житті дві головні любові – смачно поїсти та примножити свої статки, бажано за чужий рахунок. Причому щоразу, почувши звинувачення в тому, що вони вкрали народні гроші, зробити здивоване обличчя й перепитати: «І звідки в народу могло бути стільки грошей»?

Близнюки (22 травня-22 червня) - Президент України

Близнюки живуть на скажених обертах і часто не встигають навіть за власними бажаннями, але завжди встигнуть провернути якусь сумнівну справу, наприклад, протягнути через парламент конституційну реформу.

Рак (23 червня-23 липня) – ВО «Батьківщина»

Раки – професійні страждальці, які завжди й скрізь знайдуть привід для засмучення та образи, а в рідкісні хвилини прихильності охоче вчать жити тих, хто їх про це не просить. Знайти привід для образи та засмучення неважко, коли намагаєшся «навчити» інших жити за юліанським календарем, у той час як усі інші живуть за григоріанським.

Лев (24 липня-23 серпня) - «Братство» Корчинського

Лев настільки самозакоханий тип, що скоріше застрелиться, ніж дозволить комусь собою керувати. Втім, скоріше він застрелить того, хто зважиться його контролювати.

Діва (24 серпня-23 вересня) - Україна

Україна за гороскопом – Діва. Днем народження України вважається день проголошення Незалежності. Дів хлібом не годуй, а дай кого-небудь розкритикувати або про щось подбати. Життя з цими шанувальниками чистоти та досконалості – прямий шлях до ореолу мученика. Два Майдани – найкраще тому підтвердження.

Терези (24 вересня-23 жовтня) - «Радикальна партія Олега Ляшка»

Терези не розлучаються з кишеньковим дзеркальцем, своєю загадковою та самозакоханою посмішкою нагадують Чеширського кота та примудряються в ході суперечки зайняти позицію відразу всіх сторін. Отже, не варто дивуватися вмінню «радикалів» бути й не бути в коаліції, підтримувати й не підтримувати Бюджет тощо.

Скорпіон (24 жовтня-22 листопада) - колишня «Партія регіонів»

Скорпіон – параноїк, якому скрізь ввижаються змови. Займає щодо світу оборонну позицію та вважає, що найкращий захист – це напад.

Стрілець (23 листопада-21 грудня) - прем'єр-міністр, Верховна Рада

Стрілець – іноді філософ, іноді просто базікало, здатний за одиницю часу виробляти рекордну кількість інформації, яка нікого не цікавить. І якщо прем'єр робить це 10 хвилин щотижня, то спікер, парламент і парламентські фракції займаються цим постійно. Точніше, лише цим і займаються.

Козеріг (22 грудня-20 січня) - «Самопоміч»

Козеріг спить і бачить себе начальником і, йдучи до цієї мети, наполегливо таранить своїми рогами будь-які перешкоди, навіть якщо це живі люди, тому краще на його шляху не ставати. Втім, іноді забуваючи про те, що впертість – чеснота віслюків, Козеріг може заблукати й замість Львова опинитися в Кривому Розі.

Водолій (21 січня-19 лютого) - генеральний прокурор Віктор Шокін

Водолій зітканий із сюрпризів, причому далеко не завжди приємних, стурбований долею людства й ніколи не помічає, що коїться в нього під носом.

Риби (20 лютого-20 березня) - «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

Риби професійні плакальниці та рятувальники душ, при цьому їхній власний внутрішній світ існує в паралельній реальності. І тут без інституту глибинної психології не обійтися.

Прочитали? Не поспішайте кричати «зрада!» - наш політичний гороскоп, звичайно ж, жартівливий, хоча й складений на основі реального астрологічного зодіакального гороскопу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: