Брудні технології в Кривому Розі: міськвиборчком залишився без зв’язку та інтернету

Читать на русском
Зловмисники викрали кабель зв’язку Укртелекому, через що міська виборча комісія виявилась позбавленою телефонного зв’язку та інтернету.

Міська виборча комісія в Кривому Розі виявилася відрізаною від телефонного зв’язку та інтернету через дії зловмисників, що викрали кабель «Укртелекому».

Про це з посиланням на «УНН» повідомляє «Слово і Діло».

Працівники міськвиборчкому поки не знають, коли відновиться зв’язок, однак кажуть, що спеціалісти «Укртелекому» вже працюють над відновленням комунікацій.

Як політики виборчі закони змінювали. Аналіз виконання коаліційної угоди«Слово і Діло» продовжує аналізувати стан виконання коаліційної угоди, цього разу об’єктом уваги стала зміна виборчого законодавства, яке за більшістю пунктів, принаймні формально, виконане.

За даними громадянської мережі «ОПОРА», станом на 10 ранку явка виборців у місті була невисокою та становила всього 10%.

З моменту відкриття дільниць для голосування були зафіксовані такі імовірні порушення, як організоване підвезення виборців на голосування, перевищення кількості бюлетенів над кількістю виборців, що зареєстровані на спеціальних дільницях у медзакладах міста.

Як уже писало «Слово і Діло», за голоси жителів Кривого Рогу борються 15 кандидатів. Вибори відбуватимуться у два тури в разі, якщо жоден із них сьогодні не набере голосів 50% виборців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: