У «БПП» розповіли, коли Яценюк піде у відставку

Читать на русском
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк напише заяву про відставку на початку наступного тижня.
Максим Курячий

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк напише заяву про відставку на початку наступного тижня.

Таку думку висловив народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Максим Курячий, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт «БПП».

Політик назвав заяву Яценюка про відставку «вишенькою на торті», якої дуже не вистачає. «Він все ж таки має це зробити. І я сподіваюся, що це буде на початку наступного тижня», – зазначив Курячий.

Яресько висунула умови свого прем’єрстваМіністр фінансів Наталія Яресько прокоментувала чутки про своє ймовірне призначення прем’єр-міністром та назвала умови, за яких сформує уряд.

За словами народного депутата, політичні перемовини, які відбувалися минулого тижня, таки дали результат. «Нам все ж таки вдалося переконати наших політичних партнерів по коаліції, що треба припинити тягнути країну в прірву, що треба припинити знищувати один одного, необхідно домовлятися, і от чекаємо заяви Яценюка про те, що він піде у відставку добровільно», – додав Курячий.

Його колега по фракції, нардеп Вадим Денисенко своєю чергою заявив, що нинішній спікер ВР Володимир Гройсман – єдиний на сьогодні кандидат на заміну Яценюку, який 100% набере 226 голосів при голосуванні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: