Як працюють міністри Яценюка? Дайджест КМУ

Читать на русском

За минулий тиждень «Слово і Діло» зафіксувало 5 нових, 5 виконаних і 1 провалену обіцянку членів українського уряду. Що обіцяли міністри та як виконували свої обіцянки?

У процесі

Нові обіцянки минулого тижня озвучили прем'єр-міністр Арсеній Яценюк (не допустити подальшої політизації діяльності держкомпаній), міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин (Україна купуватиме газ не більше 170 дол./тис. куб. м), віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко (забезпечити максимальну підтримку громадам, які об'єднають навколо себе сільські території), міністр закордонних справ Павло Клімкін та голова Міністерства соціальної політики Павло Розенко.

Виконані

Три обіцянки виконав міністр оборони Степан Полторак. Ще по одному виконаному зобов'язанню – у глави Кабміну Арсенія Яценюка та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Невиконані

Єдиним, хто з якихось причин не дотримав свого слова, виявився міністр економічного розвитку Айварас Абромавичус. Що не вдалося виконати міністру-технократу – дивіться в нашій інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: