Подолати кризу Україні допоможуть кращі міжнародні політики

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко сподівається, що поради визнаних міжнародних політиків і експертів допоможуть пройти складний період реформування України.

Президент України Петро Порошенко сподівається, що поради визнаних міжнародних політиків і експертів допоможуть пройти складний період реформування України.

Про це він сказав під час відкриття першого засідання Міжнародної консультативної ради, передає «Слово і Діло» з посиланням на сайт Президента.

Зокрема, до складу Ради увійшли: колишній прем'єр-міністр Австралії Тоні Ебботт, екс-заступник прем'єр-міністра Польщі і автор реформ Лєшек Бальцерович, керівник комітету Європейського парламенту у закордонних справах Елмар Брок, екс-прем'єр-міністр Словаччини Мікулаш Дзурінда, колишній прем'єр-міністр Литви Андрюс Кубілюс, колишній маршал Сейму Польщі та екс-міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, колишній перший заступник міністра фінансів Польщі Марек Домбровський.

Президент зазначив, що всі учасники Міжнародної консультативної ради є справжніми друзями України з усього світу.

Деокупація Криму: півострів повертатиме Україні міжнародна групаАвтор проекту Free Crimea поділився міркуваннями щодо планів із повернення півострова Україні.

«Україна має хороші перспективи для реформ, і Україна буде країною, де є незалежна судова система, верховенство права, демократія і гарний інвестиційний клімат, безпека. Україна матиме процвітаюче майбутнє», – переконаний Президент, який подякував учасникам Ради за їх зусилля і готовність підтримати Україну.

Порошенко сподівається, що рекомендації та поради Міжнародної консультативної ради допоможуть побудувати саме таку Україну.

«Кожен з вас у вашій власній країні був свого часу «батьком певного дива» - економічного, демократичного. І ви дійсно друзі України. Тому хотів би об’єднати наші зусилля, щоб досягти результатів та привнести в Україну позитивні речі», – резюмував Президент.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: