Експерт розповів, яку тактику вибрала Тимошенко в урядовій кризі

Читать на русском
Вадим Карасьов вважає, що зростання рейтингів Тимошенко, яка вибрала тактику пасивного мовчання, відбувається через втому українців від політичної кризи

Зростання рейтингів «Батьківщини» і її лідера Юлії Тимошенко обумовлено її активним невтручанням у розбірки Президента і прем'єр-міністра на тлі загального невдоволення українців від тривалої політичної кризи.

Таку думку у себе в Facebook висловив політичний експерт Вадим Карасьов, пише «Слово і Діло».

«Реформаторські невдачі призвели начебто до тимчасової паузи в роботі коаліції. А довгі паузи у нас найчастіше стають хронічними. Тимошенко якраз у цій паузі вибрала правильну тактику: активного невтручання або неактивного втручання», – аналізує експерт.

Реальні справи та популізм Тимошенко: найцікавіші обіцянки лідерки «Батьківщини»«Слово і Діло» проаналізовало деякі заяви Юлії Тимошенко, щоб дізнатися, як часто лідер «Батьківщини» вдається до популізму.

За його словами, українці втомилися від тривалої «урядової чехарди», а значить і від її головних героїв - Президента Петра Порошенка і прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

«Нічого дивного, що від паузи виграють ті, хто віддає перевагу пасивному мовчанню, активному невтручанню. У стратегічному плані активні чвари між «БПП» і «НФ», ревниве ставлення до Садового і коаліційний флірт з Ляшком відкриває політичну дорогу Тимошенко і «Батьківщині», – каже Карасьов.

Водночас експерт задався питанням, чи буде і далі зростати підтримка Тимошенко і що буде з рейтингом Порошенка, якщо урядова криза розв'яжеться з обранням спікера ВР Володимира Гройсмана прем'єром. «Тому всі головні інтриги ще попереду», – резюмував Карасьов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: