Карта АТО: ситуація на сході України станом на 19 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 19 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Значно збільшилась кількість обстрілів з настанням сутінок. Зафіксовано 52 обстріли позицій сил АТО, на Донецькому напрямку – 36, на Маріупольському – 15 та 1 – на Луганському.

Обстріли

На Донецькому напрямку ворог обстрілював наші опорні пункти поблизу Зайцевого з мінометів калібру 120 та 82 мм, випустивши близько 100 мін, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів. Наші укріплення неподалік Авдіївки російські найманці 5 разів протягом доби обстріляли з мінометів та випустили близько 50 мін, а також до обстрілів долучали зенітну установку, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. Позиції поблизу Майорська бойовики обстрілювали з гранатометів різних систем, кулеметів та двічі з міномету.

На Маріупольському напрямку російські найманці пізно ввечері обстріляли позиції поблизу Гнутового та Широкіного з мінометів. По опорних пунктах ЗСУ в районі Мар’їнки бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

Опівночі російські найманці знизили свою активність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: