Карта АТО: ситуація на сході України станом на 18 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 18 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла без змін. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів калібру 82 мм вели інтенсивний обстріл українських позицій поблизу Луганського, випустивши при цьому близько 200 мін, а в перервах між мінометними обстрілами вели вогонь з БМП, зенітної установки, гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру.

Також, сепаратисти з мінометів калібру 120 та 82 мм, кулеметів та стрілецької зброї обстріляли опорні пункти сил АТО в Зайцевому. А поблизу Майорська терористи вели вогонь з гранатометів та кулеметів.

На Маріупольському напрямку під прицільним вогнем мінометів калібру 120 мм, БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів опинились позиції українських бійців поруч з Новотроїцьким, а Широкіне та Водяне бойовики обстрілювали з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. В районі Мар’їнки зафіксовані поодинокі обстріли наших позицій зі стрілецької зброї.

Загалом, було зафіксовано 42 обстріли бойовиками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: