Карта АТО: ситуація на сході України станом на 17 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 17 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла без змін. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з усіх видів зброї, у тому числі мінометів калібром 82 та 120-мм, обстріляли опорні пункти українських військових у Зайцевому та Авдіївці, випустивши при цьому більше 130 мін.

Сепаратисти з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляли позиції сил АТО в Новгородському та Майорську. Також, бойовики з ПТРК вели вогонь по опорних пунктах неподалік Попасної та Троїцького, з БМП – поблизу Луганського та тричі – біля Авдіївки.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування вели вогонь по захисниках Широкіного з мінометів калібру 82 мм, ПТРК та стрілецької зброї.

Крім того, ворожі снайпери обстрілювали позиції поблизу Невельського, Мар’їнки та Красногорівки. А о 19:15, поблизу позицій сил АТО в районі Попасної, ДРГ ворога у складі близько 10 чоловік намагалась проникнути у тил української території, але була помічена спостерігачем. Відкривши вогонь на ураження українські бійці змусили найманців відступити.

Загалом, за минулу добу було зафіксовано 52 обстріли.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: