У Кремлі прокоментували інформацію про призначення Ахметова та Бойка головами ОРДЛО

Читать на русском
Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Кремль нічого не знає про можливість призначення Ахметова й Бойка керівниками ОРДЛО.
Дмитро Пєсков

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував заяву Віктора Медведчука про нібито майбутнє призначення Юрія Бойка та Ріната Ахметова головами окремих районів Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РІА Новости».

За словами прес-секретаря Путіна, в Кремлі нічого не знають про перспективу голови «Опозиційного блоку» Бойка та олігарха Ахметова очолити непідконтрольні Україні райони Донбасу.

«Я залишу це без коментарів, не володію будь-якою інформацією», – сказав Пєсков.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що народний депутат України від фракції «БПП» Мустафа Найєм заявив, що Адміністрація Президента дійсно веде переговори з Юрієм Бойком і Рінатом Ахметовим про призначення їх главами окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО).

Кремль відправив на Донбас комісію, яка допоможе приховати російські військаВ розвідці повідомили, Російська Федерація направила на окуповані території Донбасу комісію з метою приховати російські війська.

Нагадаємо, на сайті «Дзеркала тижня» з'явилася інформація про розгляд та ведення переговорів із кандидатурами Ріната Ахметова та Юрія Бойка в якості голів окремих районів Донецької та Луганської областей. Саме Віктор Медведчук запропонував Президенту Петру Порошенку план, згідно з яким в ОРДЛО створять адміністрації, що очолять фігури, які влаштовують Київ і Москву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: