Відпустка Шокіна не є перешкодою для його звільнення – ГПУ

Читать на русском
Куценко заявив, що чинний генпрокурор досі перебуває у відпустці, втім, це не заважає парламенту його звільнити.

Прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко заявив, що відпустка чинного голови ГПУ Віктора Шокіна не є перешкодою для його звільнення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

За його словами, Шокін досі перебуває у відпустці, а його обов'язки виконує перший заступник генпрокурора Юрій Севрук. Куценко натякнув, що відпустка Шокіна на заважає його звільненню.

Жебрівський або Луценко: порівняння кандидатів на посаду генпрокурораСлово і Діло продовжує порівнювати політиків на підставі аналізу даних ними обіцянок. Сьогоднішні герої – Луценко, Шокін і Жебрівський.

«Шокін ще у відпустці. Якщо є хвилювання, що він начебто ховається від звільнення, то зовсім ні. Заяву (про відставку – Ред.) він подав Президенту. За трудовим законодавством, якщо людина добровільно подала заяву, відпустка не є перешкодою для її звільнення. Тому в парламенту є всі підстави, якщо вистачить голосів, ухвалити таке рішення», – наголосив він.

Нагадаємо, 22 лютого у Верховній Раді України зареєстровано президентський проект постанови щодо звільнення Віктора Шокіна з посади генпрокурора.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: