Карта АТО: ситуація на сході України станом на 11 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 11 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні АТО пройшла не спокійно. Бойовики дедалі частіше ведуть вогонь по наших позиціях із забороненої зброї.

Обстріли:

На Донецькому напрямку проросійські бандформування протягом доби здійснили 6 мінометних обстрілів позицій українських бійців в Адвіївці, а о 19:30 тричі вів вогонь танк.

Також, бойовики з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по опорних пунктах сил АТО в Пісках та Опитному. А по опорних пунктах поблизу Зайцевого вівся снайперський обстріл та вогонь з гранатометів та кулеметів великого калібру.

На Маріупольському напрямку російські найманці обстріляли зі 120 мм мінометів та великокаліберних кулеметів укріплення Збройних сил України поруч Широкіного, а позиції поблизу Гнутового – з мінометів калібру 82 мм. В районі Мар’їнки позиції обстрілював ворожий снайпер та вівся вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Близько 23 години поблизу Троїцького спостерігачі виявили пересування ДРГ в кількості 5 чоловік. Українські бійці відкрили вогонь та змусили ворога відійти.

Загалом протягом минулої доби зафіксовано 47 обстрілів позицій сил АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: