Яресько не має жодних зв'язків із нинішніми олігархами – Сироїд

Читать на русском
Завтра, 10 березня, Самопоміч збереться на засідання фракції задля обговорення кандидатури Наталії Яресько.

Заступник голови Верховної Ради України Оксана Сироїд заявила, що чинний міністр фінансів Наталія Яресько не має зв'язків з українськими олігархами.

Про це вона розповіла в ефірі «5 каналу», повідомляє «Слово і Діло».

За словами Сироїд, водночас у Яресько можуть виникнути складнощі у взаємодіяї з парламентом і самими фракціями.

«Беззаперечно, пані Яресько має переваги – вона є людиною, яка не має жодних зв'язків з олігархатом нинішнім і не має зобов'язань у цьому контексті. З іншого боку, в пані Наталії є й певні риси, які, якщо вона буде призначена на посаду прем'єр-міністра, їй доведеться із цими речима працювати, – це взаємодія з парламентом», – відзначила вона.

Кандидати у прем'єри та їхня відповідальність: Яресько, Гройсман та СаакашвіліЗа чутками, вже найближчим часом Арсеній Яценюк може залишити посаду глави уряду. «Слово і Діло» аналізує найбільш імовірних претендентів на посаду прем'єра.

Сироїд зазначає, що методи взаємодії чинного міністра фінансів із фракціями та комітетами викликають «серйозні застереження». На її переконання, саме це стане предметом обговорення на засіданні фракції «Самопомочі».

Нагадаємо, 26 лютого «РБК-Україна» повідомило про добровільну відставку чинного прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка. За інформацією ЗМІ, формуванням нового складу Кабміну займається Наталія Яресько.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: