Переодягнувшись у форму ЗСУ, бойовики обстріляли свої позиції

Читать на русском
Російсько-терористичні війська зімітували обстріл власних позицій, переодягнувшись у форму Збройних сил України.

Поблизу Авдіївки (Донецька область) були помічені бойовики, переодягнуті в форму Збройних сил України.

Про це повідомили в штабі АТО, передає «Слово і Діло».

Таким чином проросійські терористи намагалися здійснити провокацію – створити «картинку» для ЗМІ, спрямовану на дискредитацію ЗСУ.

Крім стрілецької зброї, переодягнені в форму української армії бойовики були озброєні мінометами та гранатометами, відмітним розпізнавальним знаком у них чомусь була біла стрічка на нозі, відзначають у штабі АТО. Помічені вони були в районі дачної ділянки на південь від Авдіївки та в лісосмузі на північ від Авдіївки.

У штабі АТО показали, як бойовики обстріляли Красногорівку з «Градів»Прес-офіцер АТО Сергій Жмурко заявив, що з ранку проросійські бойовики обстріляли Красногорівку з РСЗВ БМ-21 «Град».

Із цих позицій вони здійснили інсценовану атаку в напрямку Ясинуватської транспортної розв'язки. Імітована атака здійснювалася в супроводі численних вибухів, які нібито відбувалися на позиціях бойовиків.

Мета цієї провокації – демонстрація для російських ЗМІ з метою поширення неправдивої інформації та звинувачення ЗСУ в порушенні Мінських домовленостей.

За оперативними даними, на цих ділянках зосереджено до 100 бойовиків, тому подібні провокації з використанням військової форми української армії можуть повторюватися, прогнозують у штабі АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: