Доба в зоні АТО: гаряче, але без втрат

Читать на русском
За минулу добу в зоні проведення АТО проросійські терористи 43 рази відкривали вогонь по позиціях ВСУ.

Упродовж минулої доби проросійські бойовики 43 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

У штабі повідомляють, що 37 разів противник обстрілював донецький напрямок і 5 разів – маріупольський.

Сепаратисти традиційно обстрілювали позиції ЗСУ із забороненої Мінськими угодами зброї. Обстрілів із мінометів зазнавали опорні пункти українських військових поблизу Опитного, Авдіївки, Луганського та Зайцевого, укріплення ЗСУ біля шахти Бутівка та позиції «Зеніт».

Зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів різних систем російські терористи обстрілювали укріплення сил АТО неподалік Пісків, Миронівського, Новгородського, Троїцького, Красногорівки, Майорська, Верхньоторецького та Луганського.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 7 березняСитуація на сході країни станом на 4 березня 2016 року за даними РНБО України та прес-центру АТО.

Неспокійно було й на маріупольському напрямку: бойовики стріляли по Широкиному, Старогнатівці та Мар'їнці.

«Близько 19:00 ДРГ підійшла до СП (спостережного пункту) ЗСУ в районі Трьохізбенки, що на Луганщині, на відстань до 200 м і відкрила вогонь зі стрілецької зброї. Особовим складом СП було відкрито вогонь. О 19:35 ворог припинив ведення вогню та відійшов на інший берег річки. Втрат серед наших бійців немає», – також повідомили в штабі АТО.

Нагадаємо, за попередню добу в зоні АТО було зафіксовано 54 обстріли з боку бойовиків, з них 41 – на донецькому та 13 – на маріупольському напрямках.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: