Карта АТО: ситуація на сході України станом на 6 березня

Читать на русском

Ситуація на Донбасі станом на 00:00 6 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

За минулу добу російсько-терористичні війська 52 рази обстріляли позиції українських військових. Найбільше обстрілів - 37 - зафіксовано на Донецькому напрямку, 10 на Маріупольському і ще 5 на Луганському.

Бойовики вели вогонь з мінометів і артилерії великого калібру, випустивши при цьому близько 150 мін і 22 снаряди. Найскладнішою обстановка була в районі Авдіївки.

Протягом вчорашнього дня і до півночі противник обстрілював з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї укріплення сил АТО в районі н.п. Новгородське, Троїцьке, Луганське, Широкіно, Майорськ, Зайцеве та Новозванівка. Снайпери російських терористів відпрацювали поблизу Пісків та Старогнатівки.

Напруженою залишається обстановка в районі Мар’їнки.

З мінометів бойовики обстріляли укріплення сил АТО поблизу позиції «Зеніт» на околицях Авдіївки і з боку тимчасово окупованого Первомайська по Богуславському. З гранатометів та великокаліберних кулеметів терористи обстрілювали позиції українських бійців поруч з Пісками, Опитним, Луганським, Новозванівкою та Троїцьким.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: