Чи з'явиться в Києві вулиця Нємцова? Думка експерта

Читать на русском
Євген Магдакандидат політичних наук

У вересні 2015 року мер Києва Віталій Кличко публічно пообіцяв перейменувати одну з вулиць столиці, ймовірно Повітрофлотський проспект, в честь російського опозиціонера Бориса Нємцова, застреленого рік тому.

В ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу» політичний експерт Євген Магда не виключив, що така вулиця в Києві може з'явитися.

«Може бути, тому що в Київраді є більшість у «БПП - Солідарності». Відповідно, тема увіковічнення пам'яті Бориса Нємцова абсолютно нормальна і сприятлива для киян», - сказав експерт.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв перейменувати одну з вулиць Києва на честь Бориса НємцоваСказано 29 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Магда також додав, що Нємцов неодноразово був в Києві, підтримував Помаранчеву революцію і Євромайдан. У зв'язку з цим назвати одну з київських вулиць ім'ям російського опозиціонера експерт вважає логічним кроком.

«Я б сказав, що це безпрограшна обіцянка з боку Кличка», - резюмував свою думку Магда.

Нагадаємо, відомий російський опозиціонер Борис Нємцов, який засудив анексію Криму і працював над доповіддю «Путін.Війна», яка викриває політику Кремля щодо України, був застрелений в центрі Москви в ніч на 28 лютого 2015 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: