Нова поліція добралася і до Кременчука

Читать на русском
У Міністерстві внутрішніх справ повідомили про запуск нової поліції в Полтавській області, в місті Кременчук.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що відсьогодні в Кременчуці Полтавської області запрацювала нова патрульна поліція.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами міністра, всього лише 13 частина з кандидатів була відібрана в конкурсі і успішно пройшла навчання.

«Патрульна поліція сьогодні починає працювати ще в одному місті. Стартували в Кременчуці. При жорсткому конкурсі з 3237 претендентів відібрано і пройшли навчання 246, які заступають сьогодні на службу нових патрульних поліцейських», — сказав міністр.

Міністр повідомив, що 86% працівників патрульної поліції мають вищу освіту. Також, п'ята частина патрульної служби Кременчука становлять жінки.

У МВС, як і раніше, чинять опір реформі поліції – ДеканоїдзеОпір системи є, тому що реформа у внутрішніх органах завжди є сенситивною. Старі прояви завжди протидіють нововведенням.

«Середній вік кременчуцьких патрульних, які заступають на службу - 25 років. Серед них 38 хлопців пройшли АТО», — додав Аваков.

Крім того, глава відомства розповів, що кожен день на патрулювання Кременчука буде заступати 21 патрульний екіпаж, а наступним містом, в якому почне свою роботу нова поліція в березні стане Полтава.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: