Нардеп Романюк хотів прив'язати зарплатню правоохоронців до індексу довіри громадян

Читать на русском
Народний депутат України від фракції «Народного фронту» Віктор Романюк не виконав чергову передвиборчу обіцянку
Віктор Романюк

Народний депутат України від фракції «Народного фронту» Віктор Романюк, будучи ще кандидатом у парламентарі, пообіцяв, серед іншого, домогтися на законодавчому рівні встановлення для всіх співробітників правоохоронних органів однакової базової щомісячної зарплати, однак свою обіцянку не виконав.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

У своїй передвиборчій програмі Романюк пообіцяв домогтися на законодавчому рівні вимагати встановити для всіх співробітників правоохоронних органів однакову базову щомісячну зарплату, при цьому визначити щомісячні премії залежно від індексу рівня довіри громадян країни до таких правоохоронних органів.

Однак за час перебування в парламенті Романюк не висунув жодної відповідної законодавчої ініціативи. Незрозуміло також яким чином пан Романюк хотів визначати рівень довіри до правоохоронців, і за якими критеріями монетизувати її у премії.

Враховуючи вищевказане, дану обіцянку можна вважати невиконаною та такою, що не підлягає виконанню.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що у своїй передвиборчій програмі Романюк пообіцяв заборонити чиновникам спілкуватися з громадянами.

Це одна з 4 невиконаних обіцянок Романюка. Повний список його обіцянок і показник їх виконання доступний за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: