«Опоблок» вигнав зі своїх лав заступницю Філатова

Читать на русском
Світлану Єпіфанцеву виключили зі складу «Опозиційного блоку» на засіданні політради партії в Києві 18 лютого.
Светлана Єпіфанцева

Партія «Опозиційний блок» виключила зі своїх лав Світлану Єпіфанцеву, яка є заступником мера Дніпропетровська Бориса Філатова.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Опозиційного блоку».

Як заявив народний депутат Дмитро Колесніков, «18 лютого в Києві відбулося засідання політради партії «Опозиційний блок», на якому було ухвалено рішення виключити з партії Світлану Єпіфанцеву, Олега Григорука, Сергія Пустового, Дмитра Безуглого, Наталію Демидову, Василя Губерта та Володимира Ікола».

Філатов затвердив Загіда Краснова секретарем міськради ДніпропетровськаМер Дніпропетровська Борис Філатов підписав рішення сесії міської ради про вибір секретаря, яким стане лідер «Громадянської сили» Загід Краснов.

Колесніков також підкреслив, що Світлана Єпіфанцева більше не є керівником Дніпропетровської міської організації «Опозиційного блоку».

Нагадаємо, міський голова Дніпропетровська Борис Філатов у січні цього року заявив, що він хоче бачити своїм заступником керівника міської організації партії «Опозиційний блок» Світлану Єпіфанцеву. Своє рішення він аргументував тим, що Єпіфанцева «дуже цілісна, зухвала та безкомпромісна», і що йому буде легко працювати зі своїм ворогом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: